Sunday, October 13, 2013

Кутия с мостри от Vichy

Реших да ви разкажа за тази кампания на Виши за да може да се възползвате от нея. С две думи из аптечната мрежа са пуснати две кутии - едната е Нормадерм - за проблемна кожа, а другата е с протовостарееща грижа. И в двете кутии има по три мостри от продуктите на марката в тестова форма. И така днес съвсем случайно минавайки покрай кварталната аптека видях постер, подканващ ме да тествам продуктите. Попълних много бърза анкета, предложиха ми и двете кутии, но аз взех само тази за противостарееща грижа. И да ви кажа честно малко съжалявам, защото после в сайта им видях и другите продукти и нямаше да е зле да тествам и тях.




Както казах, в кутията има мостри на три крема - Idealia - изглаждащ и озаряващ крем с Комбуча, Liftactiv Derm Source - има лифтинг ефект и изглажда бръчките и Neovadiol - специален крем за жени в менопауза. Освен това има мостри и на два фон дьо тена - Liftactive Flexiteint  - с лифтинг ефект и Dermablend - това е фон дьо тена, който аз използвам от началото на тази година.
В пакета Normaderm има почистваш лосион, хидратиращ крем и ФДТ. 
Кутията е много спретната и елегантна, всеки продукт е поставен в свое отделение. Не, че това е много важно, но в крайна сметка говори доста позитивно за Виши и вниманието, което те отделят на клиентите си. Приветствам подобни кампании, защото наистина всеки има възможност да пробва продуктите и да прецени заслужава ли си да инвестира в някой от тях. А, и обикновено мострите винаги стоят затворени по шкафовете и рядко някой се сеща да си поиска. Още по-рядко е търговците сами да ти предложат. А, някъде дори се сърдят като си поискаш.

2 comments :

  1. За коя аптека става въпрос?

    ReplyDelete
  2. В Изток, на ул. Жолио Кюри. На сайта на Виши има списък....

    ReplyDelete