Friday, November 13, 2015

Спирала по-добра от изкуствени мигли?

Историята на кратко. Когато сестрата на създателя на Too Faced се омъжвала, в даден момент от сватбения ден той с ужас установил, че една от изкуствените й мигли била на път да се отлепи. О, какъв ужас - казал си той и решил, че трябва да има по–сигурен начин жените да флиртуват с пърхащи клепачи без да слагат досадните и неудобни изкуствени мигли. И така създал иновативната спирала Better than false Lashes, което в превод означава буквално “По-добра от изкуствени мигли“. Трябва да отбележа, че това е втора, подобрена версия на продукта.

  Самият комплект се състои от две спирали - едната класическа черна, а другата съдържа уникални скулптуриращи фибри от найлон, които придават на миглите допълнителен обем и дължина.

 

Въпросните фибри изглеждат и се усещат като накъсан на ситни власинки памук.
Поставянето на спиралата е в три стъпки:

1. Първи пласт - нанасяне на спирала 1
2. Втори пласт - нанасяне на спирала 2
3. Трети пласт - отново нанасяне на спирала 1

След нанасянето на първия пласт, трябва да изчакате докато спиралата "дръпне" леко, но не и да изсъхне туша. Това се прави за да се залепят за нея власинките. Следва финалното нанасяне на продукта, което вече е според индивидуалното предпочитание на всеки дали спиралата да е по-напластена или по-ефирна.


Големият въпрос - не дразнят ли власинките очите? Да, дразнят. При самото нанасяне на спирала 2 усещането не е толкова неприятно, но след няколко часа носене /около 5/ усещам как леко започва да се рони, макар и невидимо. И тези дребни нещица макар и покрити с туш ми влизат в очите и това дразни адски.

Това не е единствената причина, поради която не бих си купила отново тази спирала. Според приятелките ми, когато я нося миглите ми изглеждат "фрапиращо по-големи", но аз не виждам някаква фундаментална разлика между Better than false Lashes и някоя спирала от дрогерийния клас. А, това че замества изкуствените мигли просто не е вярно.



И на последно място, аз предпочитам спирали, които придават дължина. Ефектът на тази е по-скоро сгъстяващ, тоест нещо като ефекта "паяжина".
Мисля, че цената е около 60 лева.



4 comments :

  1. За съжаление аз също не вярвам в подобни обещания при спиралите за мигли. Имам предвид, че да - има добри спирали, има и лоши спирали. Но ако имаш хубави мигли и най-лошата спирала би имала хубав ефект, а ако са рехави и къси .... и най-добрата спирала не би дала кой знае какъв резултат :)

    ReplyDelete
  2. Миглите ти са страхотни, не знам дали се дължи на тази спирала или са си такива, но гледайки я нанесена на твоите мигли бих повярвала, че прави чудеса :)

    ReplyDelete
  3. Снимките са с доста лошо качество, защото са правени с телефон. А, по-лошото е, че така и не се научих да си снимам грима...

    ReplyDelete
  4. Здравейте, имаме отворена програма за безплатно тестване на продукти от всички, които имат блогове за красота, мода и лайфстайл. Ако проявявате интерес може да се обърнете към нас на адрес: t.markova@parfimo.bg

    ReplyDelete