Monday, November 4, 2013

Соул музика за студените нощи - UPDATE

Много съм доволна, че първият ми музикален пост преди около месец се радва на голям интерес от читателите на блога. Това ми подейства като сериозен стимул да ви дам още няколко минути музикално удоволствие. Освен това си полях лаптопа с вино (за втори път тази година) и бюти блогърството е замразено за малко, понеже част от буквите ми на клавиатурата не пишат :)
И така, ето ни в разгара на есента - прекрасни дни, съчетани със студени нощи. Когато дойде това време в година обичам да се разтапям под звуците на една музика, която слушам от години -смесица между съвременен соул и ранен ар ен би :)
Както ще обърнете внимание, става въпрос за музика, изпълнена на 100% от шоколадовата част на човечеството. Не ти трябва нищо друго освен приглушена светлина, уредба с добър бас и бутилка вино.
И така - нека разтапянето да започне сега под звуците на възможно най-топлите и сексапилни гласове - момчетата от Boys II Men - End of the road...Колко сълзи е отнесла тази песен - без повод, просто ей така защото ме гъделичка отвътре :)




Мисля, че най-достойното продължение може да дойде само от Бари Уайт... една любовна игра в песен - Practice what you preach. Mммм....

                                        


За следващата песен имам много силен спомен отпреди може би 3 години. Не я бях слушала отдавна, когато лятото я пуснаха в един бар на морето. Всички буквално откачиха! И така се сляха в едно цяло под нейните ритми, че не можех да повярвам. Такива неща ни кара да правим Ginuwine - да не ти се иска нищо друго освен едно хубаво Pony (жребец). Или самия Ginuwine с тая преса.... ;)





Ето я причината да направя сериозен ъпдейт на този пост. А, причината е кадифения глас на Шаде. Как можах да я забравя....Честно казано ми беше много трудно да избера с коя точно песен да бъде представена тя в тази класация, затова сега пускам Your love is King. А накрая на този пост ще сложа още линкове към музика на Шаде :)



Втората причина за ъпдейта носи името Алиша Кийс - това е някакво мултимегаталантливо създание! Правило ли ви е впечатление как с едната ръка свири на пианото, с другата се обяснява докато пее, а отгоре на всичко това танцува в ритъм :) Отново имах мноооого труден избор коя точно песен...В крайна сметка реших, че за течното ни състояние в този момент най-подходяща ще бъде Woman's worth...Hola ;)



Помните ли навремето Тони Бракстън колко беше яка?! Е, ако да, тогава съм сигурна, че помните и You're makin' me hight :) uhhhh ahhhh ***



И като сме минали на малко повече ритъм, мисля, че сега е най-подходящия момент да ви накарам да си спомните за TLC - Creep...






Едно много красиво момиче, с още по -красив и кадифен глас ни остави преди 10-на години само музиката си. Аaliyah и последната песен в живота й - Rock the boat. Супер секси и размазваща музика...



И на финала - когато Destiny's child бяха много млади и в съвсем различен състав. Първият им хит - No no no part 1




На финала обещаната порция от Шаде... и само още мъничко Алиша Кийс:












No comments :

Post a Comment