Tuesday, January 28, 2014

Любими музикални клипове - част I




Този блог все по-ясно се очертава като място за красота И ЗА музика. Това е поредния музикален пост, в който искам да споделя някои от най-любимите ми музикални клипове. Мога да прекарам часове наред, гледайки песни в Youtube, но задължително със слушалки, за да чувам достатъчно високо музиката. Както ще се стане ясно, предпочитанията ми са към R'N'B звученето. А, клиповете са цветни, пищни и красиви, с хубави момичета, мускулести татуирани момчета, които нямат шампанското за нищо! В тази колекция ще има само такива песни, които да радват ухото, но и окото. Надявам се да си прекарате добре :) Песните не са степенувани, слагам ги на случаен принцип. 

Snoop Dogg feat. Pharrell - Beautiful

Снупи ми е голям любимец от 100 години, а Фарел е един от най-добрите и актуални музикални продуценти и пеещи песнописци зад Океана.




Timbaland, Keri Hilson, Nicole Scherzinger - Scream

Подобно на Фарел, Тимба също е сред най-известните и добри продуценти и пеещ автор на песни. Гадже е от 100 години с Миси Елиът. Подобно на него преди да започне да пее Кери Хълсън също се е изявявала като песнописец и някой от най-известните съвременни хитове са нейни творби. Никол Шварценегер (аз така си и казвам) си я знаем.

Fergie ft. Ludacris - Glamorous

Честно, искам да сложа всичките си любими клипове на Фърги! Много я харесвам!!!


Rihanna feat. Justin Timberlake - Rehab

Харесвам тази песен на Рири, защото така да се каже е една от най-въздържаните й. Не повтаря една и съща реплика по 100 пъти. Песента е много чувствена, някак си искрена ми се струва. Риана е откритие и се продуцира от Джей Зи, който пък е мъж на Бийонсе. Участието на Джъстин тук е само визуално, като изключим малко пъшкане. Но, пък се справя добре с ролята да обича Рири :) 

 

Beyoncé featuring Sean Paul - Baby Boy

 Признавам последните 3-4 години просто не мога да слушам Бийонсе и новото й творчество. Тази песен обаче й е от най-силните години. Шон Пол също страшно харесвам. Клипът е стар, но още може да те подпали :)

 

 

 Jay Z - Big Pimpin'

Tози клип е супер стар, но в общи линии представлява идеалът ми за купон - лято, бяла яхта насред вълните, слънце и студено шампанско в неограничени количества. Чин - Чин !!!

Jennifer Lopez feat. NAS- I'm gonna be alright

 Също доволно старо, още от времето когато Джей Ло бе просто Дженифър Лопез. И беше далеч по-симпатична от сега. Песничката е супер, клипа също. С участието на Нас. 



Busta Rhymes ft Mariah Carey - I Know What You Want

 Любимата ми комбинация от мъжки глас и след него фин женски вокал. Много любима песен на Бъста с Марая Кери. 



No comments :

Post a Comment