Sunday, June 22, 2014

Guerlain Météorites Aquarella Лято 2014

(Специално за Велислава :)
За Метеоритите мога да кажа само едно – О Б О Ж А В А М   Г И !
А, специално последното им лятно издание Aquarella са на път да станат най-любимите ми Метеорити за всички времена. 

Това е официалната снимка на Météorites Aquarella, като за съжаление кутийката съвсем не е толкова преливащо пълна





А, ето и последната реклама на Метеоритите, която мисля, бе лансирана тази пролет.


Няколко думи за онези, които не са запознати с Метеоритите. Това е уникален продукт, който представлява пресована пудра във формата на топчета. Всяка година Герлен пускат лимитирани версии на прекрасните топчета с различни цветове. Отделно си има и класически Метеорити, които са перманентен продукт и са в три тоналности за различен тен на кожата. Цветовете на всяко топче имат различно предназначение – едни прикриват зачервявания, други изравняват тена, трети рефлектират светлината и прочие. Тази година Герлен тотално промениха формулата на перманентните Метеорити, като намалиха леко количеството и самата пудра стана по-фина, като това позволява по-лесно захващане на продукта върху четката. 
 
 
Но, да се върнем на лятната лимитирана версия Aquarella. Цветовете на топчетата са шест – розово, светло ментово, бяла перла, златисто шампанско и металическо лилаво. 

Разбира се тези цветове не се проявяват индивидуално върху кожата, защото се смесват един с друг и накрая се получава светло-перлен отблясък. Именно поради тази причина доста хора не се спогаждат с Météorites Aquarella – идват им твърде блестящи. 


 Аз лично никога не използвам Метеоритите като обикновена пудра и не разчитам на матиращ ефект. Но, зная, че много хора го правят.
За мен този продукт е по-скоро за завършек на грима, но всеки може да го ползва както намери за най-добре. Наистина Aquarella дават доста блестящ завършек, но само когато си на слънце :)P


 Просто са адски красиви и в кутийката и извън нея. А, като казах кутийка – за разлика от останалите Метеорити, при това лимитирано издание тя е бебешко розова на цвят. Естествено като всички останали пудри на марката и тази мирише великолепно с познатия аромат на виолетки. 

  
Тъй като Aquarella са с новата омекотена формула на топчетата, за съжаление на дъното забелязвам все по-голямо количество пудра, която се е отделила от тях. 


 Ако никога не сте имали Метеорити и решите да си вземете, трябва да знаете, че е по-ефективно да се ползват с твърда четка. Герлен имат и специална метеоритна четка, но ако не искате да инвестирате в нея изберете такава, която да не е с меки косми и просто нанасяйте по-леко върху лицето за да не ви дере. Никога не очаквайте УАУ ефект, защото такъв няма да получите – Метеоритите са изключително фин продукт, чиято идея е да озари лицето и да ви накара да се чувствате .... как да го кажа... по-луксозни. Ей, така ... за разкош :)




Ето и как трябва да се нанасят Метеоритите според производителя Герлен. 
 


7 comments :

  1. Хахаха завършека ми хареса :) прекрасни са наистина :)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Благодаря за ревюто ;) Страхотно си ги описала, а снимките са невероятни, радост за окото :)

    ReplyDelete
  4. Оххх тези метеоритииии са страхотниииии!! От кога им се любувам (само на снимки за жалост). Страхотно и полезно ревю!
    Поздрави!
    www.artennviu.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Здравейте,
    желаете ли да тествате някой наш продукт и да напишете ревю с няколко линка?
    Ако се интересувате, отговорете на този емейл: f.filipov@parfimo.bg

    Парфимо

    ReplyDelete
    Replies
    1. Здравейте, много бих искала да пробвам фондьотен на Guerlain gold biege за суха кожа, както и метеорите 2 или 3 номер. Ако остана доволна бих ги зкупила.

      Delete