Friday, December 7, 2012

TAG: Blog your heart outOт ученическите ми години не бях попълвала лексикон, така че ще ми е забавно :)


В играта ме вкара Сталянита от http://womanberry.com - добра моя приятелка и колежка, с която освен чат-пат вино и телефони на политици, споделяме и сходни интереси ❤


Понеже не познавам много "колежките" от бюти блоговете ще тагна в лексикона тези, чиито блогове с удоволствие преглеждам периодично.


1. Кое те вдъхнови да започнеш този блог?


Всеки който ме познава знае, че съм пристрастена към гримчета, кремчета, балсамчета, парфюмчета и всякакви женски глезотии. Постоянно занимавам хората около мен с разкази за този или онзи продукт, офертирам, зарибявам, в общи линии настоявам това, което харесвам аз да се харесва и на останалите. Мисля, че този блог е просто естественото продължение на страстта ми, в който мога на воля да вихря мислите си по козметични въпроси. Без да се налага да ви занимавам ако не ви е интересно :) Отдавна обмислях да си направя блог, но го отлагах във времето. Защото да имаш блог е нещо супер отговорно - трябва постоянно да го обновяваш, а аз съм доста непостоянна. После видях, че горе споменатата Сталянова си направи блог и аз реших, че е дошло и моето време.


2. Как избра на каква тематика да е блога ти?

Както казах, това е естественото продължение на творческите приливи, които получавам щом се докосна до нов козметичен продукт. Мога и за политика да пиша, но не мисля, че ще е много здравословно :)


3. Кое е нещото, което повечето хора не знаят за теб?

Труден въпрос, доста съм открита. Може би никой не знае, че тествам козметичните продукти върху котката ми.


4. Кои са трите думи, които описват стила ти?

Нали не сте се вързали на горното :) Обичам да се шегувам, в повечето случай крайно неуместно и без особена цензура. Та, по въпроса - нетактична, къдрава и гримирана!!!


5. Какво обичаш да правиш, когато не блогваш?

Обичам да се гушкам (на първо място), да пия вино, да правя репортажи, а най-обичам когато всичките ми приятелки са си в БЪЛГАРИЯ. Обичам и да се целувам :)


Според правилата на играта номинирам пет от "колежките" бюти блогърки, които да предадат щафетата. Ето ги:


http://beautysuitcases.blogspot.com/

http://miracleofbeautyandfashion.blogspot.com/


http://lepidopteria.blogspot.com/


http://moyatastrast.blogspot.com/


http://bulgarianflower.blogspot.com/

2 comments :

  1. Много яко :) Добре, че се шегуваш за котките, че иначееее :D

    ReplyDelete
  2. без крем за бръчи и розов гланц котарака ми отказва да излиза навън :-)

    ReplyDelete