Saturday, February 2, 2013

Wishlist

LANCOME Eye Crayon Strass 011

 
Най-перфектният молив за очи, който изобщо може да съществува. Не е много мек, но в същото време може да се разнася много добре и става като сенки. Подходящ е и за водната част на окото. Цветът е наситено черно с малки блестящи частици.
 
 
 
CHANEL Coco Mademoiselle hair mist
 
 
За ухаещи коси :) Това е специален продукт, който е предназначен за парфюмиране на косата. По принцип парфюмите съдържат алкохол, затова казват, че не е хубаво да се впръскват в косата. Незная някой да спазва това правило, но все пак хората в Шанел са помислили и за това ! Коко Мадмоазел е ясно колко е добър сам по себе си.
 
 
 
 
Desigual Kiwi Pumps
 

Аз рядко мечтая за обувки, защото обикновено лесно намирам други, с които да ги заместя. Тези обувки обаче останаха в сърцето ми миналото лято, когато ги видях в сайта на Desigual. За съжаление марката няма официална дистрибуция в България, а и когато ги видях бяха около 120 евро. Наскоро обаче имаше голямо намаление и бяха свалени до 50 евро. Докато успея да се организирам с поръчката, доставката и спестяването на парите естествено размерите се изчерпаха. Обаче аз няма да се откажа, твърдо съм решила до лятото да си ги купя ... някак си! Може и да са миналогодишен модел, но на краче с тен .... мисля, че ще са убиец :)                                                           Angel body cream

 
Кой не си мечтае за Ейнджъл?! Този аромат от Тиери Мюглер ще си остане една непреходна класика, помня първият път когато имах Ейнджъл бях още в 9 клас. Парфюмът обаче е много скъп и като се има предвид, че не е за ежедневна употреба, а само за много специални случаи защото е адски тежък мисля, че една олекотена версия под формата на лосион за тяло е чудесно решение за по-честата му употреба. Кутийката няма да коментирам, очевидно е, че е произведение на изкуството.
 
 
 
 
Guerlain Insolence
 
 
 
 
 
 
 
Този парфюм няма как да не е в моя уиш лист. Не съм го ползвала от близо две години и адски ми липсва. Ароматът на виолетки, пудрен завършек, нещо свежо, невинно, незабравимо ....ИСКАМ!!!
 
 
Hypnose drama Volume Mascara
 
 
 
 Още един продукт на Ланком, който много искам. Черна, плътна драма с извита четка за неустоим поглед ;)

                                      Chanel Ombre Essentielle 75 Magical NightСлучайно преди време си бях купила тези сенки, без да очкавам нещо кой знае какво от цвета. Който обаче се оказа перфектен за зелени очи. Цветът е хамелеон - опушено лилаво-сиво, променя се с цвета на дрехите. Слава на Бога, имам си още половин кутийка, но все някога ще свърши.


TO BE CONTINUED...

No comments :

Post a Comment