Tuesday, December 24, 2013

Whatt's up! by Benefit

Хайлайтър. Не обичам. Категорично! Чувствам се излишно лъскава. Купих си поредния хайлайтър с надеждата мнението ми да се промени, но то само се затвърди.
Това обаче не означава, че хайлайтъра не е добър.



От около месец в магазините на Сефора вече се предлага марката Бенефит. Имат доста интересни продукти, някои от тях не с много високо качество, но цените са като на по-висок клас козметика. Специално този хайлайтър е доста високо качество. Представлява двустранен стик - от едната му страна е самия продукт, а в долната част има гъбичка.




Предполагам, че не е необходимо да пояснявам, че става въпрос за кремообразен хайлайтър. За тези, които не знаят има и компактни хайлайтъри, които са нещо като пресована блестяща пудра. Нанасят се върху онези зони на лицето, които искаме да привличат светлина.

http://indulgy.com 

Хайлайтърите обикновено са в перлената гама от млечно бяло до светлорозово, а има и много ружове, които са смесени с хайлайтър. Идеята е да дават сатенен завършек на лицето с така наречения здравословен и естествен блясък. Например Дженифър Лопез винаги е със силно хайлайтнати скули и нос, предполагам това ще ви даде ясна представа за какво говоря. 


Хайлайтъра на Бенефит е чудесен с прасковен сатенен завършек и доста силен блясък. Аз обаче така и не мога да се възприема с подобен продукт, това е сигурно поне 8-мия ми опит. Аз предпочитам матирано лице и някак си блестящите скули не ми се вързват с тази визия. Чувствам се както има един израз като мазен тиган. Ако обаче си падате по глоу визията на латино бамбина пробвайте да се мацнете с хайлайтър, може и да ви отива :)


Whatt's up и останалата козметика на Бенефит у нас се продава само в двата магазина на Сефора. Може да си я поръчате от някой онлайн магазин в UK, но не всички доставят марката до България и може да се наложи да ползвате посредник.

3 comments :

  1. И аз имам досста странни отношения с хайлайтърите (и с бронзърите също). Хем ми се иска да ги ползвам, хем все нещо не харесвам как съм ги нанесла. Но това е може би защото не съм свикнала... Иначе са хубаво допълнение към грима :)

    ReplyDelete
  2. Продаваш ли го след като не го използваш и на каква цена ?

    ReplyDelete
  3. Продаваш ли го след като не го използваш и на каква цена ?

    ReplyDelete