Wednesday, January 15, 2014

Блестяща пудра Carolina Herrera


 Това ревю е по желание на Wenzdy. Снимките си отлежаваха в компютъра ми и нямах никакво намерение да се връщам към тази пудра, но ми е изключително приятно да напиша нещо по желание на читател :)



Сега не им е сезона, но аз обичам страшно много такива пудри по две причини - миришат хубаво и блестят. Лятото са незаменими! 

Пудрата е импрегнирана с едноименния парфюм на Carolina Herrera. Има тежък шлейф на жасмин. Ароматът е изключително траен като за пудра, аз лично го усещам цяла вечер върху кожата ми. Има и малки блестящи частици, които не се задържат особено дълго. 
 
 

Самата пудра е сложена вътре в пухчето, така че нямам представа какво количество има и колко ми остава. Кутийката е само за да стои в нея пухчето, което ужасно много пазя заради светлия му цвят. Просто не мога да си представя този разкош да се нацапа...



Но, ако държите да блестите - сложете съвсем малко лосион преди да се напудрите. Не съм много сигурна, но пудрата купих от магазин 'Престиж', но беше през лятото на 2012-та. Така, че не ме учудва, че вече я няма. Не съм притежавала никога парфюма, но мисля, че е доста стар аромат.
 
 

Имам и други пудри за тяло, ако имате желание мога и за тях да ви разкажа :)






1 comment :

  1. Благодаря много мила за прекрасното ревю! :) Жалко, че вече я няма тази пудра. Ще се радвам да покажеш и другите, които имаш, защото съм много голям фен на пудрички особено с леки блестящи частички :)
    Много слънчев и усмихнат ден ти желая <3 :)))
    Продължавай все така !:)

    ReplyDelete