Saturday, January 11, 2014

Благодаря Еlle Мême

1-ви януари. Събуждам се в късния следобед. Още преди да фокусирам добре, отварям фейсбука през телефона. Първото нещо, върху което спира погледа ми е тегленето на томболата от Giveaway-а на Еlle Мême от Еat Love Make up. Моментът може би не е подходящ да кажа, че ми е любимата бюти блогърка (а, и на много други), но да речем, че е в моя топ три. 

Горещо ви препоръчвам ако не познавате нейния блог, да си отделите време за да го разгледате и да започнете редовно да го следите. Еlle е в час с абсолютно всички новости - както в декоративната, така и в бялата козметика. Винаги знае коя марка какви продукти предстои да пусне на пазара, освен това неуморно издирва козметика в международен мащаб, която обикновено не се зарежда по родните магазини. Тоест е едно истинско бюти гуру :) И умее да се гримира невероятно красиво. Но, най -добре да се убедите сами, че думите ми не са напразни www.eatlovemakeup.com.

Но, да се върна към следобяда на 1-ви януари. Небрежно гледам тегленето на томболата. И изведнъж виждам моето име изписано на изтегленото листче..не вярвам, търкам очи, пак гледам.... АЗ СЪМ!!!!
За участие в томболата трябваше да се познаят три козметични продукта, които всъщност са и самата награда - палитра сенки на Shiseido, цветна очна линия на Lancome и база за сенки от NYX.
След няколко дни получих прекрасния подарък :)



Освен обещаните продукти, сладката Еlle беше изпратила още прекрасни неща. 



Черешката на тортата естествено е палитрата на Шисейдо Eye Color Bar. Преди Коледа тя бе станала абсолютен "must have" за всяка уважаваща себе си блогърка. За съжаление до нея се добраха мнозина, тъй като до колото зная, бройките бяха лимитирани. Аз дори не се и пробвах, понеже с перманентната ми липса на време съм свикнала често да оставям без лимитираните продукти, които у нас се разграбват много бързо. Щастието обаче ми се усмихна и сега съм горд притежател на палитрата, от която се забъркват чудни коктейли за очи :)


Само ще кажа, че това са най-добрите сенки, до които съм се докосвала. Към тях получих и оригинален сет с три четки. Ще ви оставя обаче да научите повече за палитрата от ревюто на Еlle, което може да прочетете ТУК .

Вторият продукт е от новите очни линии на Lancome - Artliner 24h в тюркоазен цвят. 


Третия продукт в томболата е основата за сенки на NYX HD Eyeshadow Base. Нямам търпение да я пробвам, защото съм чела тооооолкова много хвалби за нея. А, освен това виждам, че Еlle я ползва за всички свои гримове.



Като бонус към останалите неща получих невероятно красив пясъчен лак на KIKO в прасковено-златист корал.


Идеално за зимното време ще ми дойде и този сет със сапун и кремове със зехтин. 

 

Колкото и да ме зарадваха всички подаръци, с ръка на сърцето си признавам, че най-силно ме впечатли ръчно изработената картичка, която Еlle беше направила специално за мен. 


Ето това бе озни щрих, който направи подаръка толкова истински от сърце. 
Благодаря ти Еlle!!!!



4 comments :

  1. Прекрасни продукти, честити! Блогът на Elle и на мен ми е сред любимите! :)

    ReplyDelete
  2. Страхотни продукти! А базата наистина си заслужава хвалбите :)))

    ReplyDelete
  3. Наистина страхотни подаръци. Късметлийка си, определено!

    bbrillliantt.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Мерси :) наистина, късметът ми се усмихна!

    ReplyDelete