Saturday, May 3, 2014

KORRES Lip butter

От известно време чета много добри отзиви за това масло на KORRES и най-накрая и аз се добрах до него. Оказа се, че магазина в МОЛ Сердика вече го няма, вместо това е преместен в една от преките на ул. Сан Стефано, мисля че Кракра се падаше. Минах съвсем случайно и директно се насочих към продуктите за устни.


В магазина имаше 5-6 различни видове масла за устни - с манго, с жасмин, гуава, роза и тн. Аз си избрах с нар. Най-вече да не кажа единствено заради цвета. На снимките е излязло доста червенеещо, но всъщно е много приятен розов корал.



Ароматът е много дискретен, с повей на нещо плодово. Маслото има изключително богата и мазна текстура. Основните му съставки са масло от Ший и оризов восък (незнаех, че има такова чудо). Маслото е чудесно, харесва ми, но незная как ще се справя с неудобството да си го слагам. По принцип се предлага и във формата на чапстик, който се чудя защо не избрах. Първо, че бъркането с пръст в кръглата кутийка е крайно нехигиенично, и второ е доста трудно за човек с по-дълги нокти. Не вярвам че някой може да си носи постоянно в себе си шпатулка за да си подхранва устните. Ако решите да си купите от този продукт трябва предварително да прецените дали ще  го ползвате само в домашни условия и ако си търсите нещо за чантата, по -добре вземете стик.



Както вече споменах, цветът е розово - коралов. Разнесен върху устните им придава много ефирен цвят и лек блясък, който стои ненатрапчиво. Цената е 12 лева. От KORRES твърдят, че в маслото няма парабени, сулфати, изкуствени аромати или ГМО.




Доволна съм и от обслужването в магазина, където ми дадоха тестери на няколко различни продукта. От три дни тествам дневния крем за лице за първи бръчки и имам намерение веднага след празниците да си го закупя. KORRES се оказа много приятна марка, която незнаех, че е гръцка. А, аз никак не обичам гърцитееее. Вие ползвали ли сте нещо на KORRES, какво и харесва ли ви?
Хубави празници от мен :)*

3 comments :

  1. Продуктите им са страхотни, кремовете и серумите с Магнолия или този с Дива роза са чудесни. А душ геловете и лосионите за тяло нямат равни, мерси за уточнението, че ги няма вече в мол Сердика, може ли да ме насочиш къде им се намира все пак магазина на Сан Стефано :)

    ReplyDelete
  2. На ул Кракра, малко след кръстовището с Шипка в посока Цар Освободител :)

    ReplyDelete
  3. "Не знам" се пише разделно, за разлика от "неграмотен".

    ReplyDelete