Wednesday, September 5, 2012

Бомба на здрачаване....

Поредното LUSH изкушение! Twilight bomb! Под формата на розова топка, но само привидно. Под невинния цвят се крие истинска експлозия от цветове, аромати и брокати :) 

                      

Когато пуснах топката във ваната розовата обвивка бързо се разтопи и под нея се показа втория пласт - синьо, нещо като аквамарин. Точно както по залез - слънцето от жълто става розово, лилаво, тъмно синьо и така нататък :) Най-голямата изненада обаче беше в сърцевината на бомбичката - уаааааааау точно като малки звездички из ваната заплуваха сини брокатчета. Пълен разкош! 

                                 


По описание основно съдържа аромат от лавандула, който обаче аз не усетих изобщо. За мен доминираше аромата на розова дъвка, което ме навежда към мисълта за малко повече иланг - иланг. За съжаление розово сините облачета бързо се стопиха във водата, а и съм доста разочарована от липсата на обилна пяна. И като че ли, час по-късно усетих кожата си суха... Нищо де, аромата си го бива 1000%, да не говорим за брокатите, които си останаха по ваната дори и след като водата се източи....





3 comments :

  1. Ехааа, наистина разкош! Много ме е яд, че нямам вана, гррр!

    ReplyDelete
  2. а частичките остават ли по кожата <3

    ReplyDelete
  3. За съжаление брокатите си останаха по ваната :(

    ReplyDelete