Sunday, March 9, 2014

Моите малки съкровища или четките ми от Zoeva

Преди няколко дни получих две четки за сенки от немската марка Zoeva и съм толкова очарована от тях, че нямам търпение да споделя.
 


 Снимането им се оказа адски трудна задача. Преди всичко заради бялото чудовище, което през цялото време "изгаряше" и буквално отказваше да му бъде взет фокус. 


 Бялото чудовище е номер 221 Soft crease от серията Luxe. По описание, четката е предназначена да омекоти разликата между тъмния и светлия нюанс на сенките върху клепача. 



Специално е посочено, че е идеална за създаването на омбре ефект. Четката е микс от синтетика и естествени косми. 

Втората четка 225 Eye Blender се казва катеричката, защото е 100% от естествените косми на този малък гризач.

 
 Oписанието на Zoeva е, че тя слива идеално цветовете на сенките и елиминира всички отсечени линии. Идеална за опушен грим и създаване на "мистериозни" цветови комбинации. И за двете четки се твърди, че правят лек като облаче грим. Съгласявам се!!! За цената от 6.20 евро определено качеството на четките е много високо. Знаете ги германците колко са безупречни. Благодарение на тези четки постигнах грим, който не съм успявала да си направя никога до сега - идеално преливащи цветове и лесно постигане на желаната форма. 
Всъщност се реших да си взема двете четки, заради една тяхна по-голяма посестрима Stippling 125. 


Тази четка, известна още като опашката на скункса е предназначена за фон дьо тен. Изцяло синтетична, за 6 месеца не е мръднала и няма нито един паднал косъм. Ползвам я ежедневно - първо с нея разнасям фон дьо тена за да се слее идеално с кожата на лицето ми. После отново с нея си слагам пудра, а накрая и бронзант и руж. И после я къпя, най-често със сапун. 



Мога с ръка на сърцето да кажа, че се справя идеално с всяка функция, която съм й поверила. На снимките изглежда по-малка, но просто е леко мокра. Тук е мястото да кажа, че и трите четки съхнат за норматив - максимум 30 минути.


 Всяка четка пристига в собствен калъф със зип закопчаване. Така че, може да си ги държите в несесерчето за да не събират прах.

  
 Цената на Стиплинга по спомен беше 10 евро и някакви центове. Надявам се и двете малки съкровища да изплатят инвестицията като по-голямата си швестер :) Сайтът за четките е www.zoeva.de

2 comments :

  1. Четките изглеждат много добре. Благодаря, че си споделила сайта им бих направила една поръчка, а и цените са определено много добри :)

    ReplyDelete
  2. Номинирах блога ти за Liebster Award...http://irisshades.blogspot.com/2014/03/liebster-award.html въпросите са тук.:)

    ReplyDelete