Monday, August 19, 2013

10 най-любими продукта за Лято 2013

Ще ви покажа, кои са най-любимите ми козметични продукти, без които не си представям това лято :) С извинение за подвеждащото заглавие, защото любимите продукти се оказаха 11 :) :) :) Те всъщност едва се побраха и в тази бройка, но трябваше да се спра някъде и да отделя само "най" сред "най".



1. Започвам с почистващото масло за лице и очи на LIERAC - ползвам го под душа за отмиване на грима и ежедневно почстване. Изисква задължително измиване. 

2. Детска паста за зъби БОЧКО. Без флуор!!! Вкусът й на дъвка ме връща към детството :)

3. Пудра за лице на ESSENCE от серията Twilight - тотален бестселър на марката. Ползвам я за хайлайтър.

4. Парфюмирана пудра за тяло CAROLONA HERRERA с блестящи частици. Дойде ли лято аз обичам да блестя от глава до пети , нещо като непреодолима страст. Тази пудра си слагам по раменете и деколтето. Ревю скоро!!!

5. ББ крем Chen Yu, след първата опаковка разбрах, че живот без него вече няма. Ревю ТУК

6. Любим аромат на лятото - Insolence by GUERLAIN. Стар, но златен. Един от парфюмите, с които асоциирам най-много себе си. 

7. Когато става въпрос за бебешки душ гелове и почистващи препарати - НЕ мога да им устоя! Миризмата на чисто и невинно ме привлича като кръв стар вампир :) Toзи душ гел без сулфати е от бебешката серия на KLORANE и обожавам как мириша след баня. 

8. Лосион за тяло BALEA с аромат на екзотични плодове (най-вече какао) и блестящи частици. Вече уточних за блясъците през лятото :) Мирише страхотно и попива бързо. 

9. Декоративната козметика е задължително представена от любимият ми бронзант на GUERLAIN Princess powder. И без него няма живот за мен. Ползвам го за бронзиране на скулите в обилно количество.

10. Минерална пудра за лице отново на GUERLAIN. Какво е едно момиче лятото без добра матираща пудра :) Момиче с лъщящо лице бляяяяххх.......

11. Балсам за устни от AGATHA RUIZ DE LA PRADA с аромат frambuesa/raspberry/малина :) Подарък от любима приятелка. Шефката на Кораба в Синеморец, който не е ходил задължавам да отиде :) 

Това накратко са нещата, без които не се разделям това лято и ги ползвам ежедневно, а много от тях и по няколко пъти на ден. Ако някои се интересува от ревю за конкретен продукт ще се радвам да направя такова. Това е от мен и четете Българските бюти блогове :) :) :) линкове към тях малко по вляво!


1 comment :

  1. Здравей :) Бих искала да те попитам дали може направиш ревю на пудричката за тяло. Аз се опитах да я намеря в някой сайт, но не успях, ако може да кажеш и от къде си си я поръчала/взела :) Благодаря предварително!
    П.С. имаш прекрасен блог и много интересни неща качваш, следя те с интерес! Продължавай в същия дух! :)

    ReplyDelete